MINI MOTO SX PITBIKE WORLD CUP NOVARA

02.11.2011 11:27

MINI MOTO SX PITBIKE WORLD CUP NOVARA

Celej nedočkavej jsem čekal až se objeví na stránkách Pitbikemoravia cupu report od českých jezdců, kteří je-li ukázat jak se to jezdí až do daleké Novary v Itálii.

Klobouk dolů před klukama chce to odvahu se postavit na start s těma nejlepšíma střelcema. A dle čtení reportu je vůbec nešetřili.

Takže je to tu, pěkné počteníčko reportu od jezdce Jiřího Cigana pro server pitbikemoravia-   www.pitbikemoravia.cz/2011/11/vylet-do-italie-na-pitbike-world-cup-v-novare-report-od-cigiho/

Tady jsou nějaké odkazy na videa a fotky dirtbikes.rajce.idnes.cz/

Tady je znění pravidel, která jsem přelouskl z Angličtiny.

Kvalifikace a tréninky budou  31/10/2011 odpoledne.
Nejlepších  20 jezdců z každé třídy se kvalifikuje do závodu, který se pojede tentýž den v noci.

Detailní plán bude k dispozici až někdy před závodem.

Startovní čísla : Startovní číslo si můžete zvolit je nutné ho však vyplnit v přihlášce

REGISTRATION: Registrační formulář je na www.mini-mx.it. Jestliže je Vámi zvolené číslo již vybrané, přidělí se vám nové číslo.
Váš stroj musí mít bílé pozadí pod číslem and barva čísel je černá. Čísla budete mít svoje.
Číslo, které jste si vybrali nebo vám bylo přiděleno budete používat i ve více třídách pokud jste se do nich přihlásili.. Vaši registraci můžete sledovat na oficiálních stránkách.

Přejímka: Bude v areálu  Minimoto SX Internazionale Arena . Bude otevřena v nedělio  30 , od 17hod do 21hod a v pondělí  31  od 8ráno do 10 ráno.

Trénink a kvalifikace: Každý jezdec bude přidělen do skupiny pro trénink a kvalifikaci. Nemůže se přesouvat ani měnit do jiné skupiny.Dostaneš detailní rozpis kdy pojede tvoje skupina.
 

Čipy: Pro zajištění přesnosti časů kvalifikace a bodování všech jízd budete mít čipy k zaznamenávání časů jednotlivých kol.
Poplatek je 150 EUR za nevrácený čip.

Třídy: Je 8 tříd. Musíš být starší  18-ti let aby jsi mohl jezdit tyto třídy:MM10A – MM10 E –MM12A –MM12 E – MM10 STOCK MOD.
 Musíš být starší 35-ti let, aby jsi mhol jet třídu MM35+.Musíš být starší 12-ti let na třídu MM12 YOUTH Class. Třída žen nedovoluje jet ženě maldší 14 let.

Poznámka: Každý jezdec může startovat ve více třídách; avšak  kdo skončí na podiovém umístění v amaterské kategorii na (1st, 2nd or 3rd) místě
nebudemu dovoleno být vyhlášen na stupních vítězů v  případě umístění na (1st, 2nd or 3rd) místě  v kategorii Expert. Pokud by k tomu došlo jeho místo se přidělí nejbližšímu umístěnému závodníkovi v kategorii Expert.
Musíš být členem ACSI . Do federace ACSI se můžeš zaregostrovat i přímo na místě.

 

Trať je  krytá a upravena dle standartů pro pitbike podle  Lamura Moto Organization ve spolupráci s RB Cross Center (vlastníka tratě) a ACSI federatce.

Mnoho tříd  pro profesionály a amatéry z celého světa se bude řídit dle pravidel Las Vegas Minimoto SX . Komentátorský servis je ve třech jazycích (italian,French,English) s Jilles Laumailler ( oficiálním komentátorem  Championnnate de France Pitbike ).

První podnik Minimoto SX Internazionale se jel v roce 2009 ve Veroně s více než 100 pitbike jezdci z celé Evropy např: Italy,France, HUngary, Czech Republic,Swiss,Germany and Estonia. První tři místa byla obsazena jezdci z Francie Mike Valade (první ) Alexander Barbosa ( druhý ) and Jimmy Peyras ( třetí ) .

Tento rok Minimoto SX Internazionale se bude konat na ploše 5000 m2 , 50 km vzdálené od Milána (severní Itálie ). This Minimoto SX Internazionale Indoor  bude prvním světovým pohárem federace acsi pro nejrychlejšího jezdce světa. Stejně jako  Las Vegas světové finále.
Vstupní poplatek je 80 euro plus plus 20 euro registrace do ACSI.

VÝSLEDKY 2011

12 Experts: 1 Mike Valade (France), 2 Martino Vestri (Italie), 3 Francesco Levi (Italie)

12 Amateurs: 1 Mika Desouza (France), 2 Fabio Mercato (Italie), 3 Claus Oliver Pajuri (Estonie)

12 Young: 1 Chiara Fontanesi (Italie), 2 Claus Oliver Pajuri (Estonie), 3 Steven Pascal (France)

10 Amateurs: 1 Bastien Gignoux (France), 2 Simone Colombo (Italie), 3 Silvio Pronzato (Italie)

10/10: 1 Predeval, 2 François Boulengier (Belgique), 3 Stephane Peyre (France)

35+: 1 Nicolamme, 2 Mati Tagapere (Estonie), 3 Andy Piip (Estonie)

World Final: 1 Mike Valade (France), 2 Jeremy Cotte (France), 3 Steven Pascal (France)

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Všechna práva vyhrazena.